Droom/Orakel verhaal

Via een soort sjamanistische reizen /dagdromen ontvang ik beelden, *een verhaal*, een droom in symbolentaal die vertellen wat aan de basis ligt van een disbalans, onvrede, probleem, ziekte etc … of die gewoon een antwoord geven op een vraag van je hart, een belangrijke vraag, een vraag waarmee je al lang worstelt enz ….of ze vertellen wat over je “wezen”, hoe je best kan groeien enz….als je daarover meer wilt weten.

Klik voor een uitgebreide uitleg op de ‘helende droom/orakel beelden ‘ – hulpinstrumenten

Zoals in de uitleg daar vermeld zijn deze beelden in het verhaal ‘krachtig helend’ op zich. Op een onbewuste wijze werken ze op je in en helpen je te groeien naar de kwaliteiten toe, die ze in zich dragen. Door hun duiding werken ze op een bewuste wijze . Ze geven dan ook ‘inzicht’,inspiratie in/voor processen,patronen, enz en hoe er beter mee om te gaan.
Eigenlijk is het ‘Verhaal en de duiding’ een deel van het Diepgaand Healingtraject.

Ergens is het altijd goed ook ‘bewust’ te werken . Maar/en soms kan dit niet (vb. bij heel jonge kinderen, psychisch minder begaafden, mensen die fysiek te zwak zijn om het bewuste deel aan te kunnen enz )of werk je liever op een andere wijze ‘bewust’ aan je uitdaging, leerproces,onvrede enz, of kies je resoluut voor het ‘onbewuste’ . In dat geval kan je ‘enkel’ het verhaal op zich aanvragen.
Bij jonge kinderen kan het goed zijn dat de ouders wel het ‘bewuste deel’ ontvangen om het kind te kunnen helpen met de inzichten die aan bod komen. Dit geldt vb. ook voor de begeleiders van fysiek en psychisch zwakke mensen., enz …

Deze verhalen zijn echt wel passend voor ‘kinderen’ en mensen die ‘psychisch’ nog in die evolutie staan, omdat zij ergens nog sterker verbonden zijn met de wereld van dromen en symbolen. Maar/en deze verhalen zijn ook zeer goed ,en aan te bevelen voor ‘volwassenen’!

Wat het verhaal op zich betreft is het dan de bedoeling dat je het regelmatig leest zodat het in je blijft hangen zoals een belangrijke droom. En de herhaling is ook belangrijk voor het verankeren van de helende frquenties. En net als een medicijn kan je ze terug opnemen in tijden van ‘hervallen’, het terug moeilijker hebben enz ..