Orakel/Transformatiespel

Het Transformatiespel werd ontwikkeld door Kathy Tyler en Joy Drake in de schoot van de Findhorn Gemeenschap. Net zoals het Helende Droom/Orakel Verhaal en het Orakel/Kort Advies wil het steun bieden, op weg helpen bij vragen van je hart. Het transformatiespel gaat wel wat dieper op je vragen in zoals het Verhaal. Hoe en wat het Transformatiespel dit biedt, die uitleg vind je bij de Hulpinstrumenten – het Transformatiespel.
In ieder geval zoals vermeld in de uitleg van het transformatiespel : Het transformatiespel is een spannende, kreatieve en unieke ontdekkingstocht door uw eigen kwaliteiten die meer heelheid en helderheid brengt in uzelf en uw relaties, in leven en werk

De bedoeling van dit aanbod is vnl. het meer bekend maken van dit spel, als een weg naar meer inzicht in de thema’s van vragen allerlei. Daarom en omwille van de lange ‘duur’ van dit spel biedt ik het enkel aan voor ‘twee’ personen maximum(dit spel kan met 4 personen gespeeld worden, in het geval van 1 persoon fungeer ik als een tweede speler). Met 2 personen duurt het spel makkelijk 3 à 4 uur (het kan soms minder zijn).

De energie rond het spel is ook zeer belangrijk. Onder andere door middel van korte meditaties wordt een veilige en respektvolle energie gekreërd. Dit maakt het spel tot een diepgaande en intensieve gebeurtenis.

Omwille van dit aspect van het spel biedt ik het ook aan : om dit deeltje van het spel mee te geven en te laten ervaren, dit attunement-deel zo belangrijk in de gemeenschap van Findhorn : ik citeer : attunement : “ communiceren met hogere(andere – wat is hoger ?) en omvattender domeinen van het Leven, beide verticaal, in termen van hogere frequenties van bewustzijn en horizontaal, in termen van fysiek leven dat ons als menselijke wezens omringt en het leven vervat in de natuur. In tegenstelling tot de oude stijl communicatie die meestal wordt gezien als een beweging tussen twee of meer centra of mensen en die zo het concept van afscheiding behoudt – is attunement een communicatie door communie(vereniging), door het herkennen van de realiteit van eenheid die er altijd is(was) Er is geen stroming tussen – er is eenheid met.
Ik biedt het spel aan om het stukje van ‘in kontakt komen met je wijze kern’ en om het stukje ‘in kontakt komen met de wijsheid van het universum’ , deze inspiratie ook in te brengen, deel te laten zijn van een totaal van inspiratie die meer helderheid wil brengen. Ik wil graag wat deze “at-one- ment – staat” toegepast in Findhorn laten ervaren.

Het is dus de bedoeling het spel in z’n totaliteit te laten ervaren, vooral, …zo kan je het daarna makkelijker alleen, of met anderen spelen, zonder begeleiding …als je het spel koopt (in een boekhandel die daar in gespecialiseerd is, of via internet)…of je kan het uitlenen : ik vraag er wel een kleine bijdrage voor (tijd om daarna terug te ordenen en te chequen of er niks verloren is gegaan)
Natuurlijk kan je het nog ‘met begeleiding’ spelen als je dat liever hebt …